Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Összehasonlítás

Jooble

 

Shopmánia

Szűrés

Cikkszám

Zászlók

Fő kategória >Zászlók

Zászlót szeretnél vásárolni?
Nálunk kedvedre válogathatsz.  Sok ország nemzeti zászlóját rendelheted meg webshopunkon keresztül rövid átfutási idő alatt. Vásárolhatsz tőlünk német zászlókat, Európai uniós zászlókat, székely zászlókat, magyar zászlókat, és sok minden más nemzeti lobogót. 

 

Zászlóink kiváló alapanyagból készülnek, mely bátran ajánljuk nem csak beltérre, hanem kültérre is egyaránt. Természetesen hazánkban nagy népszerűségnek örvendenek a magyar zászlók.

Magyar zászlóink kiválóan alkalmazhatóak ünnepek esetében, házak díszítéséhez,  céges rendezvényekhez stb. Ha jársz magyar válogatott mérkőzésekre, akkor ott is nyugodtan használhatod magyar zászlóinkat, mivel kiváló minőségével hosszútávon fog Téged szolgálni.

 

Egyedi igény is felmerülhet a magyar zászlókkal kapcsolatban. Ebben az esetben írj nekünk egy emailt, hogy pontosan mire is lenne szükséged, és ha tudjuk, akkor elkészítjük Neked.

Ha sokat hajózol, akkor  szükséged lehet hajózászlóra is. Ezt is megvásárolhatod tőlünk, amellyet el postázunk Neked.

Természetesen a nemzeti zászlókhoz zászlótartókat is vásárolhatsz.

Nagy népszerűségnek örvendenek az úgynevezett szendvicszászlóink is, melyek különböző vacsorás rendezvények esetében ajánlatosak. Szendcsivek díszitésekor használatosak. Visszahozzák a régi átlalunk kedvelt retró hangulatot.

 

 
 Egyedi és hímzett zászlóra kérjen árajánlatot!

Egyedi és hímzett zászlóra kérjen árajánlatot!

     Hímzett angyalos zászló 1.   Hímzett angyalos zászló 2. 

                                           1915  

Az ún. középcímer közepén ennek a pajzsa szerepelt, fölötte a korona, körülötte a társországok címerei:

Hímzett angyalos zászló 3.

 

 Hímzett angyalos zászló 4.  Hímzett angyalos zászló 5.

1919 végén a Horthy-féle Magyar Királyság címere a korábbi kiscímer lett, két oldalt a címert tartó angyalokkal kiegészítve.1938-tól, a visszacsatolásoktól kezdődően újra az 1915-ös középcímert használták hivatalosan.

Webáruház készítés