Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Összehasonlítás

Shopmánia

Szűrés

Cikkszám

Díszdoboz, dísztasak (kalocsai, matyó, címeres, egyéb)

Főkategória >Díszdoboz, dísztasak (kalocsai, matyó, címeres, egyéb)

Mibe szeretnéd csomagolni az ajándékot? Matyó, kalocsai díszdobozok, ajándék tasakok, italos tasakok címeres dísztasakok, matyó íves csomagoló papír és ajándékk kísérők vannak a választékban. Újdonság a pálinkás dísztasak. A dísztasakok emblémázását is vállaljuk. Termékeinket viszonteladóinknak kedvező áron adjuk.

Kattints a képre, vagy feliratra a változatokért, ha nincs "Kosárba" a kép alatt.


prev
12
next

Külföldre e-mailes egyeztetéssel lehet rendelni
Külföldre e-mailes egyeztetéssel lehet rendelni

prev
12
next

 Emblémázható tasakok

Utólag emblémázható dísztasakok cégük logójával, már 50 db-tól. 

Kérje árajánlatunkat!

 

                               Tasakméretek 

 

Tasakméretek

Szélesség x Magasság x Talp

közepes (T2)

180 x 227 x 100

közepes fekvő (T2F)

227 x 180 x 100

italos (T3)

123 x 362 x 78

pálinkás (T3P)

80 x 410 x 80

nagy (T4)

264 x 327 x 136

nagy fekvő (T4F)

320 x 263 x 145

óriás (T5)

324 x 445 x 150

                                                     .

Tegye egyedivé saját emblémával!

 

Partnereink igényei alapján  célul tűztük ki, hogy az  emblémázható tasakokat a legrugalmasabb feltételekkel, a legkisebb darab számban a legtöbb féle eljárással tudjuk céglogókkal, címerekkel illetve egyedi feliratokkal ellátni...Kérjük tekintse meg az Önnek kínált lehetőségeket!

 

SZITANYOMÁS

Manuális nyomdai eljárás, amely lehetővé teszi, hogy már kis darabszámban (50 db, akár több féle méretű tasakból!) utólag emblémázzuk a kiválasztott tasakokat, az Ön elképzelései szerint (céglogó, címer, egyéb grafika, feliratok stb.)

Küldje el a céglogót vektorgrafikus formátumban (cdr, ai, eps vagy nagy felbontású PDF) és jelezze a kiválasztott tasak(ok) cikkszámait. Ez alapján mi - rövid időn belül - díjmentesen tasak látványterveket készítünk Önnek.

A szita nyomás színenként, direkt színekkel (színátmenet nélkül) történik, ezért jellemzően a tasak egyik oldalát maximum 2-3 színnel javasoljuk megnyomni...

 

 

... de nagyon jól mutatnak az egy színre redukált logók is, a tasak bordűr vagy redő színének megfelelően...

 

 

Igény esetén fotót is grafikává alakítunk, mely nagyon jól mutat a tasakokon...

 

 

Ahogy ennél a tasaknál is láthatják, a kapott anyagból (fotó, címer, elérhetőségek)

a tasakhoz illő emblémát szerkesztünk DÍJMENTESEN!

 

 

Akár egy adott rendezvényre, pl. egy céges nőnapra is el tudjuk készíteni Önöknek a tasakokat...

 

Fontos! A szita nyomás költségei - leszámítva a grafikai előkészítést - minden újra gyártás során jelentkeznek. Stabil szitakereteket (melynek a költsége több tízezer forint) csak abban az esetben érdemes készíteni és tárolni, ha azzal évente többször több ezer darab tasakot, vagy más terméket szitázunk. Így jellemzően egy lemosható szitasablonnal dolgozunk, melyet minden gyártás alakalmával el kell készíteni. Ezért is célszerű egyszerre nagyobb mennyiséget rendelni, hogy ez a költség is jobban „szétporladjon" a tasakok árában.

AJÁNDÉKKÍSÉRŐ CÍMKE

Igazán elegáns megoldás a zsinórfülre fűzhető - különböző formájú - ajándékkísérő címke egyediesítése, cégük logójával vagy más marketing anyaggal...INGYEN MEGTERVEZZÜK a rendelt tasakhoz illő ajándékkísérőt. Kérje ajánlatunkat!

 

 

„Bearanyozzuk": Igény esetén akár arany illetve más színű metálfóliával is elkészíthetjük a feliratot illetve emblémát. Kérjen tőlünk egy „aranyos" ajánlatot!

 

 

FLOCKOLÁS

 

Hosszas kísérletezés után, igazi újdonságként csak mi kínáljuk papírtasakokon is ezt a módszert, vagyis 1-2 mm vastagságú (magasságú) műbársony felülettel megjelenítve az emblémákat...

 

 

Figyelem! Jelenleg csak az R-Kraft_Brown tasakjainkon, a képeken látható sötétbarna színnel (ez megegyezik a tasak redőinek színével) tudjuk a tasakok flockolását biztosítani. Az eljárás jellegéből adódóan, a szép végeredmény érdekében lehet, hogy a logójukat át kell alakítanunk.

 

Minimális mennyiség egy méretben: 100 db. 

 

Igény esetén, teljesen egyedi dísztasakot készítünk Önnek. Írja meg, vagy mondja el az elképzeléseit és mi segíteni fogunk Önnek, hogy ez meg is valósuljon! 

 Kérje segítségünket és árajánlatunkat!

 

 

 

 

 


Webáruház készítés