Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Összehasonlítás

Shopmánia

Szűrés

Cikkszám

Zászlók

Főkategória >Zászlók

Egyedi zászló (város zászló, egyesület zászló, iskola zászló, stb.) készítését is vállaljuk.




Zászlót szeretnél vásárolni?


Nálunk kedvedre válogathatsz.  Sok ország nemzeti zászlóját rendelheted meg webshopunkon keresztül rövid átfutási idő alatt. Vásárolhatsz tőlünk német zászlókat, Európai uniós zászlókat, székely zászlókat, magyar zászlókat, és sok minden más nemzeti lobogót. 

 

Zászlóink kiváló alapanyagból készülnek, melyeket bátran ajánlunk nem csak beltérre, hanem kültérre is egyaránt. Természetesen hazánkban nagy népszerűségnek örvendenek a magyar zászlók.

Magyar zászlóink kiválóan alkalmazhatóak ünnepek esetén, házak díszítéséhez, céges rendezvényekhez stb. Ha jársz magyar válogatott mérkőzésekre, akkor ott is nyugodtan használhatod magyar zászlóinkat, mivel több féle kivitelben hosszútávon fog Téged szolgálni.

Egyedi igény is felmerülhet a magyar zászlókkal kapcsolatban. Ebben az esetben írj nekünk egy e-mailt, hogy pontosan mire is lenne szükséged, és ha tudjuk, akkor elkészítjük Neked.

Ha sokat hajózol, akkor  szükséged lehet hajós zászlóra is. Ezt is megvásárolhatod tőlünk, melyet

elpostázunk Neked.

Természetesen a nemzeti zászlókhoz zászlótartókat is vásárolhatsz.

Nagy népszerűségnek örvendenek az úgynevezett szendvicszászlóink is, melyek különböző céges rendezvényeken reklámcélra is megfelelőek Szendvicsek díszitésére kiválón alkalmasak. 

Legújabb termékünk a maxi méretű hamburgerhez való saslikpálcás hamburgerzászló, amit egyedi igény szerint is elkészítünk.

 Asztali magyar zászlók


Vásárlóink nagy szeretettel díszítik irodáikat különböző magyar zászlókkal. Erre kiválóan alkalmasak az asztali magyar zászlók, ami kötelező portéka annak, aki büszke hazájára. Az asztali magyar zászló kis helyen is elfér, így nyugodtan és akadálymentesen dolgozhatsz munkaasztalodon. A zászlót megrendelheted címeres vagy címer nélküli kivitelben. Ha szeretnéd megtekinteni jó minőségű asztali magyar zászlóinkat, akkor kattints az alábbi linkre: asztali magyar zászlók


Egyéb asztali zászlók


Lehetőség van arra, hogy a magyar asztali zászlók mellett, Európai Uniós, Székely, illetve erdélyi asztali zászlóval is ékesítse irodáját. Biztosak vagyunk benne, hogy ha Ön székely, akkor büszkén kiteszi asztalára nemzetiségi zászlaját. Ajándékként is kiválóan alkalamas.

A különböző országok zászlóit megrendelésre, kb. 1 hét alatt készítjük el.

 

Egyedi és hímzett zászlóra kérjen árajánlatot!

Egyedi és hímzett zászlóra kérjen árajánlatot!

     Hímzett angyalos zászló 1.   Hímzett angyalos zászló 2. 

                                           1915  

Az ún. középcímer közepén ennek a pajzsa szerepelt, fölötte a korona, körülötte a társországok címerei:

Hímzett angyalos zászló 3.

 

 Hímzett angyalos zászló 4.  Hímzett angyalos zászló 5.

1919 végén a Horthy-féle Magyar Királyság címere a korábbi kiscímer lett, két oldalt a címert tartó angyalokkal kiegészítve.1938-tól, a visszacsatolásoktól kezdődően újra az 1915-ös középcímert használták hivatalosan.

Webáruház készítés