Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Összehasonlítás

Shopmánia

Szűrés

Cikkszám

Termék részletekHét próba a csillagösvényen társasjáték

Hét próba a csillagösvényen társasjáték
  • Hét próba a csillagösvényen társasjáték
11 620 Ft
A vásárlás után járó pontok: 116 Ft

A Hét próba a csillagösvényen magyar társasjátékban

2-6 játékos vagy csapat mérheti össze tudását. A játékot 12 éves kortól ajánljuk.

A játék folyamán megismerkedhetünk a magyar nemzet bátor hazafiaival, eredményesen küzdő sportolóival, az alkotó gondolkozású feltalálóival és felfedezőivel, a lelkünket megszépítő művészeinkkel, a szemet gyönyörködtető épületekkel, a gyógyító erejű növényeinkkel és nem utolsó sorban őshonos állatainkkal. A játékot színesebbé teszik a régi mesterségek eszközeiről készült rajzok és a híres emberekről, épületekről, növényekről, állatokról készített rajzok és fotók.

Ha az állításokból kitalálja, hogy kire vagy mire gondoltunk egy csillaggal és a benne lévő tudással lesz gazdagabb. Ezt szeretnénk üzenni minden embernek ezzel a társasjátékkal:

A játék elkészítése során tudatosult bennünk az, hogy ezeknek az embereknek mit kellett átélniük, nekik sem volt könnyű és mégis mekkorát alkottak. Rájöttünk, hogy a tehetséget, tudást még a szegénység sem tudja eltörölni, csak a kitartás hiánya. A magyar nemzetnek olyan lángelméi voltak és vannak, akik példaképeink lehetnek s ne engedjük elbutítani magunkat, szerezzük meg és adjuk tovább a tudást!

A doboz tartalma:
420db témakör kártya
60db tárgy kártya
42db csillag
70db fotó kártya
6db alaplap
1db dobókocka
6db babu
1db játékszabály

  • A Hét próba a csillagösvényen magyar társasjáték készlethiánya  esetén a szállítási határidő kb. 1 hét.

Webáruház készítés