Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Összehasonlítás

Shopmánia

Szűrés

Cikkszám

Termék részletekNemzeti színű fáklya

Nemzeti színű fáklya
1 375 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft

A nemzeti színű paraffin fáklya használati utasítása ( kb.0,5 órás ):
• Tartsa a fáklya felső végét nyílt lángba, pl. gázégő, öngyújtó, másik égő fáklya, vagy égő, sodort papírdarab lángjába, míg a fáklya meg nem gyullad! Ha nem gyullad meg, akkor kicsit kaparja le a fáklya végén levő paraffint és a paraffin alatt levő papírt gyújtsa meg. Vigyázzon a fáklyát tartó kezére, mert amíg a láng nem stabilizálódik, a fáklyából csepeghet a paraffin!
• TILOS a fáklyát olyan helyen meggyújtani, ahol az tüzet okozhat! Az égő fáklya legalább 1m-es környezetében nem lehet gyúlékony anyag! Lehetőleg ne hagyja magára az égő fáklyát!
• A fáklya lángja a begyújtást követően kb. 2-3 perc alatt éri el a maximális nagyságát (teljes izzás).
• A fáklya a nyelénél fogva földbe leszúrható, vagy arra kialakított tartóba helyezhető. Ne távolítsa el az égő fáklya nyelét, a fáklya égési ideje a kéményhatás miatt jelentősen lecsökkenhet!
• A fáklyák elvárható teljes (névleges) égési ideje kb. fél óra szélcsendben, függőleges égetés mellett, mely időtartam a széltől, a fáklya dőlési szögétől függően lecsökkenhet. Ne döntse meg az égő fáklyát 45 foknál jobban!
• A fáklya eloltható. Dugja a fáklyát pl. homokba legalább 10-15másodpercre, vagy mártsa vízbe! Figyelem! Az oltás után győződjön meg, hogy a fáklya nem füstöl vagy parázslik! A rosszul eloltott fáklya magától újragyulladhat! Az eloltott fáklya később, kiszáradás után is használható, újragyújtható.
• A leégett fáklya maradványa vízbe mártás után normál szemétként kezelendő, ill. elégethető.
• Az éghető rész kb. 45 cm, a fából készült fogható része kb. 10 cm.

 • 1/2 órás felvonulási fáklya

  Fél órás felvonulási fáklyaCseppmentes égés

  Kerti parti termék

  Felvonulási fáklya

   Általában felvonulás alkalmával használatos paraffin fáklya, mely    cseppmentesen ég. Amennyiben rövid felvonulást tervez, úgy a legjobb választás a 1/2 órás felvonulási fáklya. Ha fontos, hogy a fáklya ne csak a rövid felvonulás ideje alatt égjen, hanem a beszédek alatt is, úgy válassza inkább a 2 órás felvonulási fáklyát!

  Ára: 675 Ft/db.

   

   2 órás fáklya kerti partira, felvonulásra, lovasbemutatóra

  Két órás felvonulási fáklya

  Felvonulás céljára: Amennyiben hosszabb felvonulást tervez, úgy a legjobb választás a 2 órás, paraffin felvonulási fáklya, mely cseppmentesen ég. Ha nem szükséges, hogy a fáklya a teljes felvonulás és a beszédek alatt is égjen, úgy válassza a 1/2 órás felvonulási fáklyát!

  Kerti parti esetén: 2 órán át tartó hangulatvilágítást biztosít ez a paraffinból készült fáklya. Hosszú pálcájának köszönhetően könnyedén földbe szúrható. Nem áraszt kellemetlen szagot, mint az olajos fáklya. Ajánljuk szabadtéri rendezvényekre és kerti partikra.

  Kérjen árajánlatot! Fáklya rendelését leadhatja e-mailben, vagy telefonon.

Webáruház készítés