Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Összehasonlítás

Shopmánia

Szűrés

Cikkszám

Termék részletekPartium 60x90 cm poliészter zászló

Partium 60x90 cm poliészter zászló
A Partium (kiejtése a magyarországi latinságban: párcium) a mai Románia legnyugatibb részén található történelmi, földrajzi terület. Az elnevezés a középkori latin dominus partium regni Hungariae azaz „Magyarország részeinek ura” kifejezésből származik, és arra a néhány kelet-magyarországi vármegyére utal, amelyek Magyarország három részre szakadása után az erdélyi fejedelem uralma alá kerültek. A Partiumot olykor magyar nevén „Részek”-ként is említik.
Zászlója és címere van Partiumnak
A Partiumi Autonómia Tanács május 16-án, Nagyváradon tartott ülésén elfogadta Partium jelképrendszerét, a kettős keresztet és árpádsávokat tartalmazó címert és zászlót.
  • Kiváló minőségű, igényes kivitelezésű Partium zászló.Tökéletesen alkalmas ünnepekre, összejövetelekre, fogadásokra és különböző Partium nemzeti érzésű alkalmakra, amely használatával fokozhatja a saját és akár vendégek elégedettségét is.Könnyen tisztítható kézmeleg langyos vízben és alacsony hőfokon vasalható is. Méretei:60x90cm.Anyaga:poliészter.
    Vásároljon tőlünk Partium zászlót és tekintse meg a többi kiváló minőségi nemzeti zászlókat is!


    Tudtad?

    A Partium (más néven: párcium) a mostani Románia nyugatibb részén található történelmi, földrajzi terület.A történelem során folyamatosan változott a terület határai.

Webáruház készítés