Új jelszó kérése

Fizetési megoldás

Termékajánló

Összehasonlítás

Shopmánia

Szűrés

Cikkszám

Termék részletek



Nemzeti színű angyalos címeres megkötős hajós zászló (20X30 cm)

Nemzeti színű angyalos címeres megkötős hajós zászló  (20X30 cm)
1 325 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft

Hurkolt poliészter, szabvány méretű (20X30cm), de nem hivatalos hajós zászló.
Kötős változatát ajánljuk olyan hajókra, melyek zászlórúddal rendelkeznek.
Tépőzáras változata elsősorban vitorlás hajók állókötélzetére helyezhető.

  • Az angyalos címeres zászlót 20x30 cm-es méretben, mint nem hivatalos hajós zászlót ajánljuk, ami a  a hajójának dísze lehet.

    Válogasson a többi magyar nemzeti címeres zászlóink között is!

    Tudta-e?

    A nagycímer (németül: großes Wappen) elsősorban egy ország azon címere, mely a fő tartományokon vagy családi címereken kívül külön egyéb címereket is tartalmaz, melyek az ország vagy a család fennhatósága alá tartoznak. Tartalmazza minden ténylegesen birtokolt terület címerét és az összes igénycímert.

    A nagycímer tehát egy ország teljes címere, mely az összes mezőt tartalmazza. A főpajzson kívül általában nemcsak egy boglárpajzsot tartalmaz, hanem további kispajzsokat is. A nagycímer kialakítását és használatát a legtöbb országban külön szabályozzák. Általában csak az ország uralkodója használja, de ő is csak úgy, mint az ország feje. A nagycímer alkalmazása ritka, csak a kivételesen ünnepélyes helyeken és alkalmakkor használják, amikor a külvilág felé szükség van az ország tényleges és történelmi jelentőségének kifejezésére. A nagycímer egyfajta csoportkép (tabló), mely megmutatja, hogy az ország milyen birtokokkal rendelkezik.

Webáruház készítés